jo, jag tackar jag

Äger man, så äger man! det kvittar vad man tar sig för

http://aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1001398,00.html


ZZZzzzz

•tröttheten har åter kommit in i mitt liv!
både idag och igår har jag slumrat till på jobbet flera gånger!
morgan har varit framme och sparkat på mig ett otal gånger och pikarna från mina pigga kamrater har inget slut!
o när jag kommer hem däckar jag i soffan och försöker förgäves hålla mig vaken...men icke!
detta leder ju självklart till att jag inte kan sova på natten och sen är proceduren igång igen!
 när jag blir "stor" ska jag ha ett jobb där jag får sova tills jag vaknar!

•mina tankar går till Kristian. idag på morgonen hörde jag om bussolyckan vid uppsala och kroppen frös till is! tack och lov verkar det som att du inte var med!

ska snart ta en kopp te och ge mig hän till extreme homemakeover (tårarna rinner) och simpsons (där snackar vi good shit)

kärlek och respekt
(kyssen nam my love)


a dream come true

slaveri åt fulla peltor arbetare
festligheter med spännande påfölj
och gigantiska pinnbröd!

det är så en lyckad helg ska se ut!

Bekännelse!

detta känns lite udda att säga, jag menar jag är ju inte riktigt den typen.
men av någon anledning så har en viss person etsat sig fast...ända sedan jag av en händelse zappade fram honom på tv:n är jag som förtrollad! om det är av hans konstiga flackande uppförande men ändå rätt söta utseende eller om det handlar om hans låtar som griper tag i mig och får mig att le!?!
vem vet, men en sak är säker...(det är nu den RIKTIGA bekännelsen kommer) jag diggar Byz så det smäller om det!!!

DAGENS SKANDAL!!!!!
Hur i he-vete kunde inte Magnus Carlsson gå vidare!?!
jag såg inte melodifestivalen igår men kollade senare under natten hur det hade gått på internet o höll på att få en smärre chock...visst jag hade inte hört låten eller någon av dem andra bidragen men ändå förbannade jag  sverige och alla dess invånare för deras totala inkompetens!
men idag tänkte jag att jag skulle se reprisen för att få lite mer perspektiv på tillvaron (och då är vi inne på chock nummer 2) Han var ju hur grym som helst!!! Människan ägde för tusan!
men icke...okej jag kan erkänna att sebastians låt var himla "klämmig" och även måns var helt ok..men hur i hela fridens namn var det tänkt där med Nanne egentligen. det är ju samma grej varje gång hon är med och låten var ju inte ens särskilt underhållande...däremot satte sig magnus refräng på en gång!

"I'm gonna live forever, don't you eveeer forgeeet...."

hur bra som helst! kommer förmodligen inte släppa detta förens jag fått älta det  x antal gånger och förbannat världens orättvisor om och om igen!

all min styrka går till "älläh" som har stora grejor framför sig!

kärlek och respekt - som en vis man en gång sa


VÅ:s änglar

bowling med jobbet! åh vad jag tycker om dem människorna!!!
sitter här i fyllans helighet och vet egentligen inte vad jag ska skriva! träffade älskade på harrys! det var underbat att prata med henne ikväll!
jonathan....lilla tomtenisse...skriv du på marken!
oj vad många nya "vänner" man får om man är lite öppen...jo jag tackar jag...och stadens högt aktade präst var ute och förlustade sig!!
hade jag bara orkat och möjligtvis varit lite mer journalistisk av mig hade detta kunnat bli lite skvallerpress, men den ådran saknar jag dessvärre.

nu ska jag sluta och försöka sova (vilket iof inte verkar helt omöjligt med tanke på att jag när som helst kan uppleva ett antal tangenter i pannan så trött som jag är)

kärlek och respekt

lite crap från småland

(...jag är lite dålig på det här med uppdatering jag vet)

med lite vånda för vad jag skulle ta mig för att förstöra på jobbet idag satte jag mig med en trött men glad min i bilen och lyssnade till min medhavda backstreet boys-skiva! (sjukt underskattade)
såg på vägen två polisbilar som gömde sig inne i skogen...hähähä antingen värsta polisspaningen eller häftigt sex i morgontimman!
hur som haver, väl framme verkar det bli en bra dag. fick enkla maskiner och allt verkade frid och fröjd.
Men jag anade ugglor i mossen och mycket riktigt snart har emelie kört sönder en pinne som håller vattenslangen. så Jeppe ser till att den blir lagad och går sin väg...det första emelie gör är att köra sönder den igen (och detta är ingen enkel uppgift mina damer och herrar!) iaf får med skam i blicken hämta ovannämnda igen och han byter för att sekunden senare köra sönder den IGEN!!! nu har jag kommit till något slags hysteriskt gapskratt och vet inte vad jag ska göra...så han byter och sen kommer han på att kolvringen är sönder så då byter han den med...Äntligen är allt fixat tänker en alltför hoppningsfull emelie...men icke!!!!
nej, nej, nej med min vanliga otur/klumpighet/ouppmärksamhet (kalla det vad man behagar) så kör jag sönder pinnen en gång till!!!! EN GÅNG TILL!!!!!! jag har alltså förstört VÅ:s egendom 3 gånger på en halvtimme typ...aja...jag tar rast och kommer tillbaka för att se att nästa maskin är konstig...men det fixar uffe lätt.
lugnar ner mig med "samson" och tar lite vatten....än en gång är jag alltför lättlurad. nu går det helt plötsligt en säkring i maskinen och jag tror jag ska falla död ner när som...fixar det och det händer en kvart senare igen....
Nu skiter jag i dettta!!! ska inte tråka ut min hjärna med fortsatt ältande (vilket för övrigt är min favoritsyssla)

kom hem och hämtade annika, likt hundar följde vi efter en polisbil sen en ambulans (bönner) och smaskade sen i oss värsta chokladtårtan från lidl ihop med Tojmas!!!
eftersom min mamma skulle dricka en massa vin så var jag tvungen att hämta bilen hos hennes vännina och jag och annik körde runt och gömde oss för varandra i bilarna!

okej jag har kanske inte haft värsta innehållsrika dagen men det är småsakerna som räknas....oh fuck... extreme home makeover har börjat...jag som skulle sitta o bli sentimental! den människa som gråter mer till extreme...,djursjukhuset,djurpolisen, barnsjukhuset  och andra såna program måste vara ett nervvrak!
jag är inte okänslig som vissa göteborg-nybyggare påstår....jag blev bara missnöjd den gången!

imorgon kommer älskling hem!!!

peace out