dåså

en av mina favoritscener i disneys värld: tvätten (skruva upp ljudet)

Det finns i stort sett två bloggar som jag läser och där jag går in dagligen och kollar vad som är nytt. men nu helt lötsligt har båda dessa bloggare bestämt sig för att låta tangentbordet vila. varför? här sitter jag utan något bättre för mig och bara väntar på att få underhållas av era spännande anekdoter igen. skriv så jag har något att göra!

Min bror har varit hemma nu i stort sett hela sommaren. jag tycker det är jobbigt för att vara ärlig. han var mycket roligare förut. eller så är det vi som har växt åt alltför olika håll. nu för tiden tycker jag mest bara att han är bortskämd, klagar på allt och blir mer och mer åt hållet att han fattar inte att vissa saker säger man inte till folk. och sedan behandlar han mig som om jag är en mindre begåvad person. och jag hatar det. allt mer ofta får jag höra "du är efterbliven", "du är så konstig", "du vet ingenting" och dylikt. det är inte roligt för någon person att få höra hela tiden. Han har även en förmåga att tro han kan göra vad han vill, bestämma vad han vill och ha tillgång till allt utan att fråga dem andra som bor under samma tak. jag är trött på det! TRÖTT!god natt!

en fundering så här innan läggdags: om man får en lunga donerad från en väldigt aktiv och sportig person. får man då bättre kondis för att lungorna är mer "sportanpassade"?

en av mina drömmar

"I don't need your money and I do not need a man.."


så lyder en textrad i en låt jag lyssnar på i skrivandets stund.
Trodde kanske det var så men efter att idag har läst lite artiklar i SOLO (ja jag tycker den kan vara rätt underhållande) har jag kommit på att så är det verkligen inte.
Jag vill bli hemmafru!
det lät så härligt och fritt. han får oroa sig för pengarna så oroar jag mig för att jag idag inte kan gå till stranden för det är regn så då blir det istället en långlunch inomhus med goda vänner.
nä, men ärligt. jag skulle gärna vara hemma och ta det lugnt och bara njuta av friheten.
speciellt en kvinna i artikeln hade det jätteskönt. för det första bodde dem i Miami (alltså konstant sol typ), under orkansäsongen åkte dem runt i världen och hem till sverige, hon hade städerskor (eller det stod inte men jag utgår från det eftersom hon hade nanny till sitt barn när hon ändå går hemma hela dagen), och hon trivdes så sjukt bra med att vara hemmafru. slipper man städa och har en massa vänner som man kan umgås med så låter det helt underbart!
man kan ju vara det i några år iaf och sedan kan man ju öppna ett eget café!
fast allt detta är då om jag inte lyckas med att bli musikalartist och träffar en trevlig man med en massa pengar. för gudarna ska veta att ska jag bli hemmafru vill jag bli det i lyx med värme omkring mig och inte i ett kallt och regnigt värnamo.
annars är det en trevlig stad tycker jag.
så blir jag varken hemmafru/lyxhustru eller musikalartist ska jag stanna här och öppna ett café. om jag nu inte flyttar till Tunisien föresten. den som lever får se heter det ju.


sex!

jag vill ha en mer öppen attityd till sex!
det är ju det vi blir till genom, det som skänker oss en av livets största njutningar.
varför denna "hysh hysh"?
visst, det har blivit mycket bättre men fortfarande är det för många oskrivna regler.
det finns vissa av mina vänner som jag inte pratar sex med av anledning att jag märker hur besvärade dem blir. jag vill inte ha det så! jag tycker personligen att det finns så mycket man kan missa genom att få ha dem här pratstunderna. kanske dela med sig av egna erfarenheter, fantasier, fråga och i största allmänhet bara ha roligt åt grejen. det är för allvarligt enligt min mening.
fram med mer sexprat!!

kom på en sak nu när jag satt och skrev detta (och bara att jag kommer ta med det i samma inlägg är väl alltför upprörande) men det här med pedofilhysterin. läste nu senast i stadens lokaltidning att några turister blivit upprörda över turistguiden där det står en liten flicka på en äng och lyfter lite i kjolen. denna bilden är jättesöt inget sexuellt alls! men med dagens pedofilhysteri (som näst intill liknar medeltidens häxjakt) räknas den nu helt plötsligt till något fult.
Är det så det ska behöva vara? ska man inte ens kunna ha en liten flicka/pojke som lyfter på något klädesplagg (vilket ju barn ofta gör) utan att folket rasar?
jag tror ju inte att turistbyrån tänkte "jaha ja, vi är ju en kommun som värnar om barnporr och gärna ser till pedofilernas bästa så varför smäller vi inte upp bilden på den söta lilla flickan som framsida!?! "
jag tycker världen ska lugna ner sig lite. ta inte allt med största allvar hela tiden.
 visst ska vi jobba för att förhindra att någon människa utsätts för något dem inte själva valt men att fördbjuda vanligt beteende är inte acceptabelt!

kärlek och respekt!

David Phelps

jag är förstummad och har tårar i ögonen!

http://www.youtube.com/watch?v=6vX3HHtytDo&mode=related&search

min bror visade mig denna för ett par veckor sedan och jag älskar det.

mööööh

jag är trött lider av en liten huvudvärk.
igår hade jag och Elle drinkafton. vår egenkomponerade Nya Zeeland var en riktig hit alltså.
såg inte särskilt god ut kanske men ack my holy day, det var den.

hamnade på soffan efter att elle gått massaker på källarens smådjur. usch

snart kallar apladalen på mig för en 4.5 timmars lång vistelse där. hoppas det inte kommer mycket folk. vill läsa min bok idag. fats bekant besök är ju förstås alltid välkommet.

fortfarande ingen post. det börjar bli dags nu!!

kärlek och respekt

paus i Beck

lyssnar till diverse svenska gamla godingar.

ska försöka skriva samtidigt som jag sjunger vilken kan vara lite svårt, men jag verkar ha blivit en hejare på det nu!:D
tog en runda i apladalen innan. det är så vackert där. hade med mig lite knäckebröd till fåren. getterna fick innan idag så nu var det fårens tur. dem är mer vänliga mot varandra, stångas inte och håller på.
satte mig sedan i gräset och lyssnade till alla ljud naturen ger oss. det var härligt och jag hade kunnat sitta där hela kvällen om det inte kommit femtontusen mygg och fått för sig att det var öppen buffé!
såg några mystiska hål under en bänk. möjligtvis orm eller mus!

nu börjar Beck igen!

kärlek och respekt

avslutar med "Faller du så faller jag"

lystrar till en massa smäktande ballader.
tänker på mitt problem som egentligen inte är ett problem, satsa eller vandra i ovisshet!

läser just nu en bok av den alltid lika underbara Barbara Wood. denna gången är det "Det gåtfulla skrinet" som har fångat mitt intresse. den kvinnan vet verkligen hur man skriver.

köpte nytt schampo idag och kan inte sluta lukta på mitt hår. äntligen luktar jag inte färglöst och tråkigt längre.

en massa festsugna människor går förbi ute på gatan. önskar nog jag vad med dem. fast kanske inte..

jag är trött på att allt står stilla, känns det inte lite som att inget händer och man bara går runt i samma rutt hela tiden. jag vill ha lite spänning i vardagen! om några månader åker jag till afrika. blir det inte spännande då så blir det väl aldrig! längtar till den två månader långa vistelsen på en buss tillsammans med en massa människor från olika bakgrunder.
samtidigt händer det säkert en massa saker här hemma som jag hade viljat uppleva. men allt är väl en prioriteringsfråga antar jag..

imorgon eller rättare sagt idag fyller Klas 22 år. så bock och nig och grattis!!

kärlek och respekt

Emelie faller in i gamla vanor..

precis som förr i tiden då jag var en skolburen yngling har jag åter igen gjort misstaget att inte ligga kvar och lyssna på att klockan ska ringa utan traskat upp trött och jäklig för att göra mig iordning, ska till göteborg idag nämligen, men när jag väl står redo vid dörren och väckt min stackars mor för att få skjuts kommer hon med sömn i ögon och förklarar att klockan blott är 06.00, så nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Regina den vänliga själen gör mig sällskap med sin ljuva stämma.

"sommarnöjet" i hemmets veckotidning var inte ett sånt stort nöje som jag hoppats på, men det duger för nu.

jag är så trött att jag har ont i huvudet!
Bäst för "gungan" att den får det att pirra i magen annars kommer jag säga ett svärord!

kärlek och respekt

en knuff i ryggen vore på sin plats!

jag är rädd för att förlora något som kan bli något fint och underbart.
rädd för att du kommer på att det inte är värt mödan och försvinner utan att jag fått säga vad som finns inne i mig men som vägrar komma ut. jag vet bara inte hur jag ska bete mig,
när det kommer till dig är jag för blyg för mitt eget bästa!


*suck*

Samson

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light
Your hair was long when we first met

Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
And kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light
And he kissed me 'til the mornin' light

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
Ate a slice of wonderbread and went right back to bed
Oh, we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first

spänning i storgatsbacken

det kan hända mycket trevliga saker på en kväll!
detta och falafelvagnen var klart höjdpunkterna!

spänning på storgatan

Kärlek och respekt

*pscchhh, pschhhh*

idag har vi varit på high chaparall, jag, annika och kristian. Det var spännande!
jag har inte varit där på några år och kommer inte riktigt ihåg allt så det var som att upptäcka på nytt. tänkte på morgonen att jag kanske skulle ha linne på mig men stoppade i sista sekund för att det "nog skulle bli kallt", så nu sitter jag här med bonnaränder över armar och byst.
på high chaparall tittade vi på western showen och min "blödiga kärring" kommer fram. i slutet är det alltid stunthoppet (showns höjdpunkt) och när en dam med mikrofon stått och pratat en stund ska en kille hoppa och när han väl hoppat och man ser oron i hennes ögon över om det gick bra för honom och hon sedan säger hans namn i hopp om svar och han ställer sig upp börjar mina ögon fyllas med tårar över att hon visar sådan omtanke. hade jag bara "släppt alla spänningar" hade jag suttit och bölat som tok.
min närhet till olika känslor är nästan skrämmande..

igår kom vi på värsta roliga leken i parken. eller det är en lek som redan finns fast i ny tappning!
kul egentligen att jag och annik flyttade oss för att få bästa träffpunkt!:p


kärlek och respekt!