vi är såna töntar som gillar att bränna asfalt!

lyssnar på backstreet boys -all I have to give och börjar sakta glida in i "depp men samtidigt så underbart"-fasen.

idag efter att slöat och inte gjort ett vettigt dugg fram till två ringde jag annika och vi åkte och badade vid osudden. det var kallt som satan och blåste halv storm. men om man höll sig för brösten och var under vatten med kroppen gick det fin fint. efter att vi torkat rattade vi vidare till apladals stugan och fikade med systrarna linn, sandra och sandras pojkvän philip. alltid lika trevligt i deras sällskap.
för en stund sedan kom jag hem från lägenheten där jag och annik först såg "fear factor" och sedan en del på "rasken". tomas kollade på något kärleksdrama tror jag.

vår micro är sönder så jag fick värma maten i ugnen vilket tar längre tid.

ska nog tvaga min lekamen snart och sedan se om jag ska ta mig till lägenheten en gång till.

peace out

nja

sitter på guldheden, med shire i bakgrunden. elle ligger utslagen på sängen och mumlar ibland något om att blunt kommer med nytt eller att hon är tråkig.

idag ska vi åka runt till lägenheterna och sedan försöka hitta ett par skor och klämma in ett besök på subway. tar förmodligen en tur förbi Zara och kollar på *hehe...rrr*

blir väldigt spännande att se om vi kommer få en trevlig morgondag eller längta tills vi får gå.

kärlek och respekt

uppdatering.

då ska vi se. jag har inte skrivit här på ett tag. förmodligen för att jag inte orkat trycka fram sidan och gå vidare.

i torsdags slutatde jag mitt jobb för att nu i sommar jobba endast i apladalen. Det var roligt att höra att folket varit nöjda med mig. kommer sakna totte! han var "det finaste någon kan få".
efter att jag sagt adjö till kwan åkte jag till aktiv och fick veta att jag förmodligen hamnar på VÅ efter sommaren. lyckan visste inga gränser!:D

i fredags var jag o elle på harrys där jag träffade alla hörlearbetare och dansade med dem natten lång. roligt att se en del chefer hoppa upp på podiet och skaka sina "maraccas".
finns det något roligare med att gå ut och kolla på allas dansstilar!?!

i lördags var vi på släktträff. en sån där stor med sysslingar och så. det var rätt trevligt. satt med min kusin johan och tycker bara mer om honom för varje gång. en bra kusin!
lovis var söt som en hallonpralin i sin "gangsterhood".

igår jobbade jag och på kvällen spenderade jag och elle våran tid på mc'donalds.

imorgon åker jag och älskade till göteborg för några dagars vistelse där även midsommar kommer spenderas. om allt går som vi vill börjar vi midsommarafton på liseberg innan vi går ut!!

snart kommer Klas hem!

kärlek och respekt!


jävla idioter!

Jag är så chockad över hur man kan kalla detta underhållning!
vi är ju tillbaka på gamla romartiden och colosseum!

http://www.aftonbladet.se/atv2/iframe.jsp?id=2782

underbart!

vilken underbar dag det har varit!

har idag ägnat i stort sett hela dagen åt min bok. en sådan bok som jag kan läsa hur många gånger som helst och ändå aldrig tröttna. en sådan bok som jag vid något tillfälle har läst ut för att sedan bläddra tillbaka och börja om på nytt igen för att jag inte vill att det ska ta slut. en sådan bok som fångar mig totalt och får mig att känna mig som Jane Drew när hon står vid Judiths grav med en stickande smärta i axeln eller när hon blir vansinnig på Mac sin svåra och oåtkomliga granne.
en riktig roman med andra ord och jag älskar den.

vi fick även besök av en hund i trädgården idag. en glad, stirrig och underbar liten chihuahua. lekte lite med henne medan jag funderade på vart hon kom ifrån och hur vi skulle få tag i ägaren. Fanny, som hunden heter, visade mig dock vägen mot grannhuset (bor mitt i stan så grannhuset är inte folk jag känner, därav min ovetskap om hund eller ej) men ville sedan inte gå längre när det blev snårigt och högt gräs så jag tog henne i famnen och traskade över staketet där jag efter lite hoande träffade hennes matte och lämnade tillbaka henne. så fort jag satte ner henne började hon återigen hoppa, gläfsa och slicka mig på händerna. jiss vilken liten sötnos hon var. skulle lätt kunna skaffa min en chihuahua!!!

fick även besök av en jättevacker hare som studsade fram genom trädgården. aaaah...alla dessa underbara djur!
me casa su lovea!!!

en hälsning till Elle: Hej sugarpie honeybunch!!!

kärlek och respekt!