Har jag missat nåt!?!

Ibland när jag är för mig själv, eller snarare oftast när jag är för mig själv så sitter jag och pratar och gestikulerar och skrattar. Precis som om jag har en massa människor runt omkring mig. Jag gör asså detta jämt!!
Jag måste liksom förklara för osynliga vad jag menar (eller tänka i förklaringsbanor).
Och jag blir så sjukt innesluten på något sätt. Jag tänker och märker inte att saker händer runt omkring mig!
Kan gå på stan till exempel och har ett pågående samtal i mitt huvud och sen helt plötsligt brista ut i något läte ex: "NÄMEN!!".
Dem andra oskyldiga små människorna runt omkring rycker till och tittar förskräckt! Detta händer mig jämt, eller att jag börjar skratta! Alltså ett hjärtligt ordentligt skratt.
Jag vet inte men folk kanske kan uppfatta det som lite udda, tur då att jag har några som vet att än så länge så står det mesta rätt till uppe i Emelie Westbergs huvud!
Men kul har jag iaf!

nu till dagens stora frågor:
Har jag missat något???
Är min smak totalt annorlunda än alla andras?


Jag är i chock!


men vad gör hon!?!

hm

Elle, detta är bilden jag snackade om!!


nu tror jag att jag trillar av pinn

just när vi vant oss??? jag har då f-n aldrig vant mig vid de äckliga skorna!

WHYYYY???

med en brännskadad fot

Håret är flottigt, mjukisbyxorna på, någon finne i ansiktet..alltså allmänt risig! Men va tusan, jag har slitigt för kung och fosterland på ett gjuteri hela dagen! Eller egentligen har jag inte slitigt direkt. Maskinerna var sönder så första tre timmarna hade jag absolut inget att göra. Passade då på att rena min metall. Det skulle jag inte gjort!
När jag står där i godan ro och slevar upp metallslamset och ska lägga ner det i slagghinken droppar det rakt ner på min fot! People jag har stålhettaskor men med den extremt dumma design att jag har två "lufthål" och rakt ner där faller droppen. Vi snackar 700 grader celcius varm metall! Det gjorde ont som satan och jag slet av mig skon och upptäckte att strumpan hade ett stort hål i sig. Den träffade delen på foten var helt brun och sönderbränd. Men jag lever och nu känns det någorlunda okej. Allt ligger ju i att kyla som Bosse säger!

en något gladare nyhet:
Idag passerade ett vitt kuvert med en rosa elefant på, våran tröskel!
Mina papper till Rosa Bussarna var äntligen komna!
komplett med visumspapper, vaccinationsinfo och packlista! Hallelujah (som kishti skulle sagt)
Jag kommer närmare och närmare mitt mål för var dag som går!

gå till apladalen i helgen! där är det några fina ungdomar som ska spela och sjunga, varav en har en bränd fot;)

kärlek och respekt

det var då det..

fick igår lite bilder..från när jag var med i generation!! jisses vad konstigt det var och vad jag utvecklades som person på dem månaderna. Jag märkte hur hemska människor kan vara mot andra utan att det rör dem i ryggen. jag lärde mig att inte gå med på vad som helst och framförallt märkte jag att jag var starkare än vad jag trodde och kunde säga ifrån på ett sätt jag aldrig förr gjort.
omvälvande men mycket lärorikt för själen!

generations

på golvet..för tusan emelie!

min kropp mår inte bra!
huvudet värker och ansiktet är flammigt/rödprickigt. Det här med huden händer alltid när jag som igår fick lite mer i mig än jag behövde.
Parken igår blev nästan lite utav en besvikelse. Artisterna var väldigt duktiga men folket!?! var tusan höll alla hus?
jag hade fått för mig att detta skulle dra folk för det finns väl ingen som inte lockas utav "musik och grillkväll", men tydligen var jag och några få själar med mig dem ända som tyckte detta var något värnamo borde satsa på.
jag hade väldigt trevligt ialla fall.

snart kommer Julia och vi ska fika. andra gången för mig idag..men det är ju lördag..eller nåt! helst vill jag sova men det går ju inte för sig!

eey...igår lärde jag mig äntligen att bränna ner bilder till skiva!:D tack för hjälpen Joel!

..every long lost dream..

Har min fulperiod nu! (vilket i stort sett betyder att jag inte är till min fördel i någon situation.)


Igår åkte tre fjärdedelar av familjen upp till den stora staden Göteborg. jag släpptes av på stan där jag träffade min bättre hälft! hittade såå sjukt fina glas men köpte aldrig och tror jag kommer ångra detta (elle tyckte dem var horribla). efter att letat i vad som kändes som timmar, möjligtvis dagar hittade Elle till slut ett par strumpbyxor som föll henne i smaken.
pappa kom ner och vi gick och käkade på källarkrogen. när vi satt där i godan ro kom plötsligt en utstyrslad Peter Siepens gående förbi (på väg mot stationen var min gissning). efter en god middag köpte vi godis och åkte hem till lägenheten. gladiator och en del av någon drakfilm avslutade kvällen!

nu sitter jag med en kladdkaka på kallning och Rascal Flatts som sällskap..känns bra i denna dystra tid!