Äntligen!!!

efter år av väntan och längtan har jag nu äntligen fått se Magnus Carlsson live!
denna bedårande människa som sjunger så vackert, jag var i himlen!
när han sedan drog igång Kom hem var kvällen fullbordad. synd bara att Elle inte var närvarande. ingen annan förstår detta som hon. Elle, du är värd att få se honom! vår Gus!

sitter nu och väntar på att sara ska komma in på msn så att jag kan få mina bilder! sjäv har jag en liten och nätt kamera med dålig zoom men Saras. ojojoj, där snackar vi kamera! så hon blev tvingad till lite fotografering.
heller inte fy skam till måns. han var över förväntan må jag säga.

men...återigen Magnus!

se mig, kom hem and I'm gonna live forever!

så efterlängtat!

Igår var det en helt underbar kväll!
jag träffade två väldigt saknade människor, calle och danny. och jag trivdes.
Elle såg till att inte en toalett var hel och jag fick höra oanständigheter från en äldre herre.
När kvällen ute tog slut och falafelmannen hade fått sig ett besök fick jag sällskap till min bedd av en full elle med plågor.
vi somnade och vaknade upp nästa dag med torra strupar.
efter att ha suttit och stirrat ut genom fönstret under en lång fukost såg jag till att damen kom hem och gick sedan för att fräscha till min lekamen. sedan var det karnevalen som väntade. eller snarare min bror med vänner som spelade musik utanför palikanen.
där träffade jag mormor som bjöd mig på lilla krogen vilket som vanlig var gott. skulle dock ha skippat jordnötssåsen och istället tagit curry. men man lär sig av sina misstag.
när klockan blev sex var det karnevalståget som skulle utgå precis utanför dörren så jag tog min kofta och sjal och satte mig på trappan. där träffade jag tre små tjejer 11-15 år som frågade ut mig om mitt liv.
vid 19.00 dök åter Elle upp för att gå till arabusta där rött te och två tryfflar inhandlades. rabarber och chili/ananas. den sistnämnda var väldigt stark och inte så god. sen kom annik, ida, tomas, dennis, och sune och gjorde oss sällskap. då flyttade vi ut och lyssnade på banden som underhöll från en scen. dem var duktiga!
sen såg jag klas pappa och sen kom jonas o fidde och erik. det var trevligt att åter höra hur jonas har det i sitt liv.
efter en kväll ute under bar hinnel traskade jag och Elle hem då vi ser några ungdomar som vid första syn ser ut att leka dunkgömme men som sedan visade sig ha varit i slagsmål där den ena blivit nedslagen. Vakten gjorde inte ett skit och när en av killarna sa till honom " du satt ju bara i din bil och skrattade!" fick han svaret "vad skulle jag göra!?!" eh...jag vet inte...stoppa det kanske!?! men det är ju förstås bara en absurd tanke som rör sig i mitt huvud enligt sveriges "skyddsmakt".

men förövrigt har jag haft en underbar helg. hoppas morgondagen blir lika trevlig.
god natt alla och ni är guld värda!

Bad boys (bad boys) *bad boys*...<3

Lyssnar på Britney och njuter!
Tänker tillbaka på tv-spels-yran då jag och Elle på allvar trodde att om vi sjöng britneylåtar med vibrato och hela paketet så skulle vi klara banorna.

nittiotalsmusik är så sjukt underskattat! ♥
Britney
Backstreet boys
Hanson
Another level
Westlife
Boys 2 men
Spice Girls
detta är bara några namn i den oändliga raden av bra artister. deras låtar kan få vem som helst att vilja svänga på "dem lurviga". eller!?!

nytt samtalsämne:
Jag har idag slagit på stort och klippt mig! blev orolig ett tag när min frisör, Helene, ville klippa en frisyr efter sekreteraren i "Ugly betty". Har då inte sett denna serien så mycket och fick förklarat för mig att det skulle vara kort och busigt uppe på huvudet och sedan bara rakt hår nedanför med en rätt markerad kant!
tänkte genast på någon form av hockeyfrilla och blev livrädd. men av någon anledning litade jag på hennes ord och satt snällt och lät håret falla! JAG ÄR HUR NÖJD SOM HELST!!!
har aldrig förr varit nöjd när jag gått från frisören men nu, jag kan inte med ord beskriva!
för att lugna nerver: jag har inte en nerdrogad version av hockeyfrilla!

imorgon ska ta en fika med mor och Karin! dem stunderna tycker jag om.
sedan vankas det som sagt inflyttningsfest med en massa nya människor! jag är full av förväntan!
kärlek och respekt

så vad att göra!?!

tycker det borde bli dags att skriva igen. men jag är tom!
det finns inget spännande som händer just nu som är värt att skriva om.
men molnen rör sig vackert över himlen i alla fall och om endast  4 dagar är det åter helg då jag hoppas träffa några saknade vänner och så är det inflyttningsfest på G uppe vid Q8...men ja....självklart ska mina getter och får hälsas på. gjorde inte det när jag skulle, latheten satte stopp. men nu så. jag har en massa gott bröd sparat och längtar efter er.